Over Michella Nieuwlands

Sinds de oprichting in 1973 van Acupunctuur praktijk Nieuwlands door Drs. Nieuwlands senior is de dan nog 12-jarige Michella gefascineerd in het vak van haar vader. Michella, een vrouw met een enorme drive om mensen te helpen, leert van haar vader al op jonge leeftijd over de geneeskunst acupunctuur.

Na het VWO studeerde Michella in 1987 af als arts aan de faculteit geneeskunde in Maastricht, waarna zij zich specialiseerde in acupunctuur en Chinese kruiden. Van 1987 tot aan het pensioen van Drs. Nieuwlands senior in 1996 hebben vader en dochter samengewerkt in maatschap Nieuwlands, overigens de eerste maatschap voor arts – acupuncturisten in Nederland. Na het pensioen van haar vader is Michella alleen verder gegaan.

Michella’s deskundigheid wordt onderkend door de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) en na publicaties is ze een autoriteit op het gebied van acupunctuur met landelijke bekendheid.

Michella blijft ondanks de enorme vraag naar haar deskundigheid in haar praktijk aan de Broekhovenseweg in Tilburg, waar voor haar de kwaliteit van de behandeling en aandacht voor patiënten centraal staan.